Page 100 - Bedeker_Gurman_2019.indd
P. 100
AZUL HOTEL & RESTAURANT
Partizánske
A: Nádražná 2204/8, 958 01 Partizánske
T: +421 38 762 7020
open: 7:30-22:00
Web: azul.sk
Počas našej návštevy v meste Partizánske (pôvodný názov pasterizovaným a nefiltrovaným pivom z vlastného pivova-
Baťovany) sme sa zastavili v hoteli AZUL Hotel & Restaurant, ru značky BAŤAK, ktorého názov je odkazom na zakladateľa
ktorý je zameraný hlavne na business klientelu. Pre svojich mesta a svetoznámeho veľkopodnikateľa s obuvou - Tomáša
hostí má k dispozícii 14 hotelových izieb. V hoteli je Cafe-Bar Baťu. K miestnemu zlatistému moku s bielou penou si môžete
s reštauráciou, vlastný pivovar BAŤAK . Súčasťou portfólia ho- objednať jedlá, ktoré sa špeciálne hodia k pivu. V Cafe-Bar s
telových služieb sú aj dve spoločenské miestnosti s celkovou reštauráciou sme ochutnali Jarné menu, ktoré pozostávalo z
kapacitou až 300 miest. Reštaurácia je moderne zariadená, nasledujúcich špecialít:
elegantná, s nádychom noblesnosti a luxusu. Kto hľadá niečo
extra, tu určite bude spokojný. V hotelovej reštaurácii musia - Teľací chrbátik „Sous-vide“ s trojfarebným pyré, marinova-
byť vždy pripravení na rôznorodé požiadavky klientov, čomu nou grilovanou baby cuketou a demi-glace
zodpovedá aj ponuka jedál. Na svoje si tu prídu celiatici, vege-
tariáni a samozrejme milovníci mäsitých pokrmov. Nájdete tu - Jahňacia kotleta v pistáciovo-bylinkovej kruste s jarnou
aj jedlá pripravené čoraz populárnejšou metódou sous – vide, blanšírovanou zeleninou a citrónovo tymiánovým jus
pri ktorej sa mäso pomaly varí v špeciálnych vákuových vrec-
kách pri nízkej teplote. Pri takejto tepelnej úprave sa lepšie - Mini cheescake s bielou čokoládou, kokosom a ovocným
zachová jeho prirodzená chuť, je krehkejšie a šťavnatejšie. Vy- želé
beravé jazýčky návštevníkov reštaurácie si tu môžu pochutiť
na špecialitách modernej medzinárodnej kuchyne z Á la car- Pokrmy boli vynikajúce, chuťovo a farebne vyvá-
te, v čase medzi 11. a 15. hodinou nechýba ponuka denného žené, nádherne servírované a mimoriadne chutné.
menu. Jedlá sú tu pripravované vždy z kvalitných čerstvých Ochotný a sympatický tím personálu reštaurácie je vytvorený
surovín od miestnych producentov. Ponuka čerstvých domá- z profesionálov, ktorí vám zaručia vašu spokojnosť.
cich dezertov určite uspokojí vaše receptory sladkej chute. Naše odporúčanie : AZUL Hotel&Restaurant je našim top ti-
V letnej sezóne nechýbajú sorbety a zmrzliny. Milovníci kva- pom pre tých, ktorí hľadajú výnimočnú kvalitu, dokonalý
litného vínka si môžu vybrať z z bohatej ponuky domácich i servis, modernú gastronómiu a exkluzívne prostredie.
medzinárodných vín a pivári sa môžu osviežiť výborným ne-
100