Page 100 - Bedeker_Gurman_2019.indd
P. 100

AZUL HOTEL & RESTAURANT



        Partizánske







        A:    Nádražná 2204/8, 958 01 Partizánske
        T: +421 38 762 7020
        open:  7:30-22:00
        Web: azul.sk



        Počas našej návštevy v meste Partizánske (pôvodný názov   pasterizovaným a nefiltrovaným pivom z vlastného pivova-
        Baťovany) sme sa zastavili v hoteli AZUL Hotel & Restaurant,   ru značky BAŤAK, ktorého názov je odkazom na zakladateľa
        ktorý je zameraný hlavne na business klientelu. Pre svojich   mesta a svetoznámeho veľkopodnikateľa s obuvou - Tomáša
        hostí má k dispozícii 14 hotelových izieb. V hoteli je Cafe-Bar   Baťu. K miestnemu zlatistému moku s bielou penou si môžete
        s reštauráciou, vlastný pivovar BAŤAK . Súčasťou portfólia ho-  objednať jedlá, ktoré sa špeciálne hodia k pivu. V Cafe-Bar s
        telových služieb sú aj dve spoločenské miestnosti s celkovou   reštauráciou sme ochutnali Jarné menu, ktoré pozostávalo z
        kapacitou až  300  miest.  Reštaurácia  je  moderne  zariadená,   nasledujúcich špecialít:
        elegantná, s nádychom noblesnosti a luxusu. Kto hľadá niečo
        extra, tu určite bude spokojný. V hotelovej reštaurácii musia   - Teľací chrbátik „Sous-vide“ s trojfarebným pyré, marinova-
        byť vždy pripravení na rôznorodé požiadavky klientov, čomu   nou grilovanou baby cuketou a demi-glace
        zodpovedá aj ponuka jedál. Na svoje si tu prídu celiatici, vege-
        tariáni a samozrejme milovníci mäsitých pokrmov. Nájdete tu   - Jahňacia kotleta v pistáciovo-bylinkovej kruste s jarnou
        aj jedlá pripravené čoraz populárnejšou metódou sous – vide,   blanšírovanou zeleninou a citrónovo tymiánovým jus
        pri ktorej sa mäso pomaly varí v špeciálnych vákuových vrec-
        kách pri nízkej teplote. Pri takejto tepelnej úprave sa lepšie   - Mini cheescake s bielou čokoládou, kokosom a ovocným
        zachová jeho prirodzená chuť, je krehkejšie a šťavnatejšie. Vy-  želé
        beravé jazýčky návštevníkov reštaurácie si tu môžu pochutiť
        na špecialitách modernej medzinárodnej kuchyne z Á la car-  Pokrmy boli vynikajúce, chuťovo a farebne vyvá-
        te, v čase medzi 11. a 15. hodinou nechýba ponuka denného   žené,  nádherne servírované  a  mimoriadne  chutné.
        menu. Jedlá sú tu pripravované vždy z kvalitných čerstvých   Ochotný a sympatický tím personálu reštaurácie je vytvorený
        surovín od miestnych producentov. Ponuka čerstvých domá-  z profesionálov, ktorí vám zaručia vašu spokojnosť.
        cich dezertov určite uspokojí vaše receptory sladkej chute.   Naše odporúčanie : AZUL Hotel&Restaurant je našim top ti-
        V letnej sezóne nechýbajú sorbety a zmrzliny. Milovníci kva-  pom  pre  tých,  ktorí  hľadajú  výnimočnú  kvalitu, dokonalý
        litného vínka si môžu vybrať z z bohatej ponuky domácich i   servis, modernú gastronómiu a exkluzívne prostredie.
        medzinárodných vín a pivári sa môžu osviežiť výborným ne-




































       100
   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105