Page 39 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 39
GASTRO
ním akcia „čím viac ustríc zješ, tým še rychloobrátkové zboží. Je pravda, že tam určitý nádech gastronomie je(-
menej zaplatíš“. (Giacomo Casano- servírování ústřic, případně testování receptů). Před otevřením prodejny
va by sa určite potešil). Vzhľadom v roce 2016 sme se ani jeden z nás profesionálně jídlu nevěnovali. Myslím
na to, že majitelia predajne rýb My si však ,že oba máme k jídlu kladný vztah už odjakživa. A to nejenom jako
Fish sú nadšenými propagátormi
konzumácie tejto delikatesy, opla-
tí sa navštíviť túto prevádzku so
skupinou priateľov a vychutnať si
čerstvé ustrice pri vhodne zvole-
nej fľaši vína, ktoré nie je problém
zohnať v okolitých prevádzkach,
prípadne skombinovať posedenie
pri ustriciach spolu s inými delika-
tesami, napríklad kvalitnou šunkou
najemno nakrájanou na drevenom
prkienku.Pre nás suchozemcov
je možnosť degustácie čerstvých
morských plodov na prevádzke My
Fish vo Fresh Markete nielen zau-
jímavým spestrením „jedálníčka“,
ale aj skvelou príležitosťou ako si
rozšíriť svoj gastronomický obzor
a dopriať si tak pôžitok z nevšedné-
ho zážitku. Majiteľom prevádzky My
fish sme položili zopár otázok.
„Ako dlho sa venujete podnikaniu
v gastronómii ?“
My Fish: „Nevím jestli se přímo na-
šemu podnikání dá říkat podnikání
v gastronomii. Myslím, že je to spí-
BEDEKER GURMÁN 37