Page 39 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 39

GASTRO














































            ním akcia „čím viac ustríc zješ, tým   še rychloobrátkové zboží. Je pravda, že tam určitý nádech gastronomie je(-
            menej zaplatíš“. (Giacomo Casano-  servírování ústřic, případně testování receptů). Před otevřením prodejny
            va by sa určite potešil).  Vzhľadom   v roce 2016 sme se ani jeden z nás profesionálně  jídlu nevěnovali. Myslím
            na to, že majitelia predajne rýb My   si však ,že oba máme k jídlu kladný vztah už odjakživa. A to nejenom jako
            Fish  sú nadšenými propagátormi
            konzumácie tejto delikatesy, opla-
            tí sa navštíviť túto prevádzku so
            skupinou priateľov a  vychutnať si
            čerstvé ustrice pri vhodne zvole-
            nej fľaši vína, ktoré nie je problém
            zohnať v  okolitých prevádzkach,
            prípadne skombinovať posedenie
            pri ustriciach spolu s inými delika-
            tesami, napríklad kvalitnou šunkou
            najemno nakrájanou na drevenom
            prkienku.Pre  nás  suchozemcov
            je možnosť degustácie čerstvých
            morských plodov na prevádzke My
            Fish vo Fresh Markete nielen zau-
            jímavým spestrením „jedálníčka“,
            ale aj skvelou príležitosťou ako si
            rozšíriť  svoj gastronomický  obzor
            a dopriať si tak pôžitok z nevšedné-
            ho zážitku. Majiteľom prevádzky My
            fish sme položili zopár otázok.

            „Ako dlho sa venujete podnikaniu
            v gastronómii ?“
            My Fish: „Nevím jestli se přímo na-
            šemu podnikání  dá říkat podnikání
            v gastronomii. Myslím, že je to spí-

                                                                                        BEDEKER GURMÁN    37
   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44