Page 3 - BEDEKER GURMÁN 6-2021
P. 3
a začiatku bol iba veľký detský sen. Po
niekoľkých rokoch súkromného cestovania
Na spoznávaní nových kultúr a chutí sme sa
rozhodli vytvoriť niečo veľké. Po rôznych školách,
kurzoch a zdokonaľovaniu sa v tomto obore sme
v roku 2011 precestovali Slovensko a spoznali
tak regionálne reštaurácie, kaviarne ako aj hotely
a penzióny a naberali sme tak nové poznatky
a skúsenosti z odborného hľadiska, ktoré sme
sa v roku 2013 prostredníctvom internetového
magazínu rozhodli publikovať.
V roku 2018 sme sa rozhodli zmeniť koncept na-
šej firmy a rozhodli sme sa vydať vlastnú knihu,
ako Slovenského a Českého sprievodcu gastro-
nómiou a hotelierstvom. Aktuálne pripravujeme
sprievodcu vo forme internetu, ako aj ročného
periodika (knihy)
V Roku 2020 sme sa rozhodli okrem gastronómie
a hotelierstva začať pripravovať „moderný“ li-
festyle magazín, ktorého súčasťou je napríklad aj
rubrika auto, cestovanie, technológie a podobne.
Robíme maximum pre to, aby sme prinášali
zaujímavé a relevantné odporúčania na rôzne
prevádzky aj z Vášho okolia. Dobré jedlo, kva-
litné a výberové suroviny, príjemné prostredie
a správne poskytnuté služby na úrovni sú pre nás
základom dobrej prevádzky. O jedle a káve nám
hovoriť netreba, má hovoriť samo za seba.
V roku 2021 sme zvládli a zvládame „Covid“
situáciu a rozhodli sme sa súkromne presťahovať
do Českej republiky a začať tvoriť magazín aj
v Česku, ale už ako štvrťročné periodikum v štýle
moderného lifestyle magazínu.
Nájdete nás aj na Facebook stránke:
Bedeker Gurmán a Instagrame: bedeker_gurman