Page 3 - BEDEKER GURMÁN 6-2021
P. 3

a začiatku bol iba veľký detský sen. Po
                                                 niekoľkých rokoch súkromného cestovania
                                            Na spoznávaní nových kultúr a chutí sme sa
                                            rozhodli vytvoriť niečo veľké. Po rôznych školách,
                                            kurzoch a zdokonaľovaniu sa v tomto obore sme
                                            v roku 2011 precestovali Slovensko a spoznali
                                            tak regionálne reštaurácie, kaviarne ako aj hotely
                                            a penzióny a naberali sme tak nové poznatky
                                            a skúsenosti z odborného hľadiska, ktoré sme
                                            sa v roku 2013 prostredníctvom internetového
                                            magazínu rozhodli publikovať.
                                            V roku 2018 sme sa rozhodli zmeniť koncept na-
                                            šej firmy a rozhodli sme sa vydať vlastnú knihu,
                                            ako Slovenského a Českého sprievodcu gastro-
                                            nómiou a hotelierstvom. Aktuálne pripravujeme
                                            sprievodcu vo forme internetu, ako aj ročného
                                            periodika (knihy)
                                            V Roku 2020 sme sa rozhodli okrem gastronómie
                                            a hotelierstva začať pripravovať „moderný“ li-
                                            festyle magazín, ktorého súčasťou je napríklad aj
                                            rubrika auto, cestovanie, technológie a podobne.
                                            Robíme maximum pre to, aby sme prinášali
                                            zaujímavé a relevantné odporúčania na rôzne
                                            prevádzky aj z Vášho okolia. Dobré jedlo, kva-
                                            litné a výberové suroviny, príjemné prostredie
                                            a správne poskytnuté služby na úrovni sú pre nás
                                            základom dobrej prevádzky. O jedle a káve nám
                                            hovoriť netreba, má hovoriť samo za seba.
                                            V roku 2021 sme zvládli a zvládame „Covid“
                                            situáciu a rozhodli sme sa súkromne presťahovať
                                            do Českej republiky a začať tvoriť magazín aj
                                            v Česku, ale už ako štvrťročné periodikum v štýle
                                            moderného lifestyle magazínu.

                                            Nájdete nás aj na Facebook stránke:
                                            Bedeker Gurmán a Instagrame: bedeker_gurman
   1   2   3   4   5   6   7   8