Page 91 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 91

GASTRO


























































                  zahraničným cestám a  osobným kontaktom     vám ho pripravia tak, že pravdepodobne si ho
                  s viacerými šéfkuchármi z celého sveta povýšil   už nebudete dávať inde... No a čo tak objednať
                  na zaujímavú kombináciu tradície a moderny.   si konfitované pečené koleno? Alebo slovenskú
                  Vo svojej kuchyni kladie dôraz na čerstvosť su-  klasiku – bryndzové halušky? Nech sa páči, vý-
                  rovín, ktoré nakupuje od  miestnych farmárov,   ber je len na vás. Vlastné pivo IFKA, veľký výber
                  dodržiavanie tradičných postupov pri príprave   domácich destilátov a  kvalitných vín, kávička
                  jedál, ale svoje nezastupiteľné miesto tu majú   značky Zelený štvorec... Páčil sa nám aj indivi-
                  aj  moderné  trendy  v  gastronómii  a  originálne   duálny  prístup  k  zákazníkovi  a  osobitá  atmo-
                  stolovanie. Atraktívny jedálny lístok je pekne   sféra tejto prevádzky. Príjemný drevený inte-
                  graficky spracovaný a fotografie jedál na ňom   riér koliby, pekný výhľad na okolie, domáca, až
                  vyzerajú tak lákavo, že len veľmi ťažko sa bu-  takmer rodinná atmosféra tohto podniku a bo-
                  dete pri výbere rozhodovať. Navyše, nájdete tu   nusy v podobe možnosti ubytovanie v priľahlom
                  veľa poučného a vtipného čítania, ktoré vás po-  penzióne, ako aj živé jazzové a iné koncerty – to
                  zitívne naladí a pripraví na dokonalý gastrono-  všetko robí z Koliby tri studničky miesto ideálne
                  mický zážitok. Bola by škoda neochutnať každú   pre rôzne vekové i záujmové kategórie návštev-
                  z ponúkaných špecialít.                     níkov.
                  Niektoré z nich zaujmú svojou jednoduchosťou,
                  iné svojou rafinovanosťou. Asi najlepšie bude,   Kto si chce vychutnať pravú slovenskú kuchyňu,
                  ak sa na pár dní ubytujete v tunajšom penzió-  prípadne má chuť na niečo „svetové“ a zároveň
                  ne a  postupne otestujete ponuku a  la carte.   miluje dobrú hudbu – Koliba Tri studničky u To-
                  Napríklad, ak máte radi čerstvého pstruha – tu   mášovcov je zárukou vašej spokojnosti.





                                                                                        BEDEKER GURMÁN    89
   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96