Page 60 - Bedeker_2020.indd
P. 60

REŠTAURÁCIA KOLONY



        Devínska Nová Ves






            Janšákova 6063/7, 841 07 Devínska Nová Ves
            0948 252 499
            9:00-22:00
            www.kolony.sk
            kolony@kolony.sk

        Reštaurácia Kolony v Devínskej Novej Vsi sa vďaka svojej   Kedy a prečo ste sa rozhodli otvoriť si reštauráciu Kolo-
        koncepcii zameranej na širokú klientelu stala vyhľadáva-  ny v Devínskej Novej Vsi ?
        nou  a obľúbenou nielen kvôli výbornej domácej kuchyni,   Reštauráciu  som si otvoril v r.2012 v Bratislave Devínskej Novej
        ale taktiež aj svojim príjemným interiérom navodzujú-  Vsi,nakoľko v danej lokalite som videl potenciál pre reštauráciu
        cim   atmosféru dávnych „koloniálnych“    časov,  keď  ešte   biznis a zároveň rodinného charakteru.
        svet nebol taký uponáhľaný. Moderne pôsobiaca fasáda   Čím sa snažíte zaujať svojich zákazníkov ?
        tejto prevádzky na prvý pohľad síce neprezrádza, čo sa   Našich  hostí  sa  snažime  zaujať  profesionálnym  prístupom  a
        ukrýva vo vnútri, no hneď keď sa tam ocitnete, opadne   kvalitou jedál, ktorú  dosahujeme výberom domácich surovín
        z vás stres a svoje bežné starosti ochotne necháte pred   ,hlavne mäso a zelenina z malých súkromných fariem zo Slo-
        vchodom.  Keď si uvedomíme, že voľakedy tu bol obchod   venska.Nepoužívame žiadne polotovary.
        s potravinami, tak nám neostane nič iné, len oceniť súhru
        architektov a  tímu pracovníkov, ktorí dokázali pretaviť   Ktoré jedlo z ponuky vášho jedálneho lístka je medzi zá-
        tento podnikateľský zámer do dnešnej príťažlivej podoby.   kazníkmi najobľúbenejšie ?
        Mnohí z hostí sa sem radi chodia nielen dobre a za prija-  Najdôležitejšia skúsenosť pri prevádzkovaní našej rodinnej
        teľné ceny najesť, ale aj vychutnať si pokojnú atmosféru.   reštaurácie je , že iba s kvalitným personálom  dokážete napre-
        Jednoducho, toto miesto má svoj genius loci.          dovať dlhodobo.
        Aj my sme podľahli kúzlu tohto miesta a pri tej príležitosti
        nám nedalo nepoložiť zopár otázok majiteľovi reštaurá-  Ďakujeme za rozhovor a želáme veľ a spokojných zákaz-
        cie:                                                  níkov.

        Ako ste sa dostali k podnikaniu v oblasti gastronómie ?   Medzi jedlá,ktoré sa určite oplatí prísť ochutnať patria ka-
        Podnikanie v  gastronómií a  otvorenie si vlastnej reštaurácie   čacie prsia na čiernom pive so slivkami,podávané s lokša-
        bolo prirodzeným vyústením dlhoročnej práce v tomto odve-  mi a žemľovou knedľou.
        tví,nakoľko už od ukončenia strednej školy som pracoval na
        takmer všetkých pozíciách v baroch,puboch a reštauráciách.




































       60
   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65