Page 60 - Bedeker_2020.indd
P. 60
REŠTAURÁCIA KOLONY
Devínska Nová Ves
Janšákova 6063/7, 841 07 Devínska Nová Ves
0948 252 499
9:00-22:00
www.kolony.sk
kolony@kolony.sk
Reštaurácia Kolony v Devínskej Novej Vsi sa vďaka svojej Kedy a prečo ste sa rozhodli otvoriť si reštauráciu Kolo-
koncepcii zameranej na širokú klientelu stala vyhľadáva- ny v Devínskej Novej Vsi ?
nou a obľúbenou nielen kvôli výbornej domácej kuchyni, Reštauráciu som si otvoril v r.2012 v Bratislave Devínskej Novej
ale taktiež aj svojim príjemným interiérom navodzujú- Vsi,nakoľko v danej lokalite som videl potenciál pre reštauráciu
cim atmosféru dávnych „koloniálnych“ časov, keď ešte biznis a zároveň rodinného charakteru.
svet nebol taký uponáhľaný. Moderne pôsobiaca fasáda Čím sa snažíte zaujať svojich zákazníkov ?
tejto prevádzky na prvý pohľad síce neprezrádza, čo sa Našich hostí sa snažime zaujať profesionálnym prístupom a
ukrýva vo vnútri, no hneď keď sa tam ocitnete, opadne kvalitou jedál, ktorú dosahujeme výberom domácich surovín
z vás stres a svoje bežné starosti ochotne necháte pred ,hlavne mäso a zelenina z malých súkromných fariem zo Slo-
vchodom. Keď si uvedomíme, že voľakedy tu bol obchod venska.Nepoužívame žiadne polotovary.
s potravinami, tak nám neostane nič iné, len oceniť súhru
architektov a tímu pracovníkov, ktorí dokázali pretaviť Ktoré jedlo z ponuky vášho jedálneho lístka je medzi zá-
tento podnikateľský zámer do dnešnej príťažlivej podoby. kazníkmi najobľúbenejšie ?
Mnohí z hostí sa sem radi chodia nielen dobre a za prija- Najdôležitejšia skúsenosť pri prevádzkovaní našej rodinnej
teľné ceny najesť, ale aj vychutnať si pokojnú atmosféru. reštaurácie je , že iba s kvalitným personálom dokážete napre-
Jednoducho, toto miesto má svoj genius loci. dovať dlhodobo.
Aj my sme podľahli kúzlu tohto miesta a pri tej príležitosti
nám nedalo nepoložiť zopár otázok majiteľovi reštaurá- Ďakujeme za rozhovor a želáme veľ a spokojných zákaz-
cie: níkov.
Ako ste sa dostali k podnikaniu v oblasti gastronómie ? Medzi jedlá,ktoré sa určite oplatí prísť ochutnať patria ka-
Podnikanie v gastronómií a otvorenie si vlastnej reštaurácie čacie prsia na čiernom pive so slivkami,podávané s lokša-
bolo prirodzeným vyústením dlhoročnej práce v tomto odve- mi a žemľovou knedľou.
tví,nakoľko už od ukončenia strednej školy som pracoval na
takmer všetkých pozíciách v baroch,puboch a reštauráciách.
60