Page 140 - Bedeker_2020.indd
P. 140
ŠPAGETÉRIA SIJA
Žilina
Mariánske námestie 29/6, 010 01 Žilina
0901 900 666
8:00-20:00
www.spageteriasija.sk
Reštaurácia Špagetéria SiJa v Žiline si získala svojich Niečo by o tom mohli povedať aj svetoznáme modelky,
priaznivcov ponukou kvalitných domácich cestovín a pre ktoré sú vhodným zdrojom energie, bez obáv o zmeny
vlastných omáčok. V jednoduchosti je sila. V názve SiJa v objeme pásu. Zdá sa, že konečne prichádza doba, v kto-
sa ukrývajú mená zakladateľov tohto rodinného podni- rej ľudia, ktorým záleží na svojom zdraví a zároveň sa chcú
ku – Silvie a Janíka. V originálnom názve „Špagetéria“ je s chuťou a dobre najesť nebudú musieť bezcieľne blúdiť
zas vtipná narážka na bagetérie, ktoré zapavili snáď celé ulicami našich miest.
Slovensko. Vidno, že tvorcom názvu zmysel pre humor ne- Samozrejme, v Špagetérii SiJa mysleli aj na zákazníkov,
chýbal. Vlastné cestoviny tu vyrábajú z kvalitnej talianskej ktorí môžu konzumovať len bezlepkové cestoviny. Výber
semolinovej múky priamo pred očami zákazníkov vďaka je z viacerých druhov podľa chuti a vkusu zákazníka. Táto
koncepcii „open kitchen“. rodinná reštaurácia si nás získala svojou jednoduchosťou,
Umeniu výroby pravých talianskych omáčok k cestovinám zanietením pre dobrú vec a v neposlednom rade milým
sa priučili v Toskánsku. To, že o popularizáciu pravej ta- prístupom a láskou k svojmu remeslu. Kto miluje talianske
lianskej „pasty“ sa starajú v Špagetérii SiJa vzorne potvr- cestoviny – nemusí kupovať drahý zájazd do Talianska.
dzujú mnohí spokojní zákazníci, ktorí sa sem radi opako- Stačí prísť do Žiliny, zájsť do Špagetérie SiJa a hostina sa
vane vracajú. Pravidelná konzumácia kvalitných cestovín môže začať. Dobrú chuť !
je totiž zdraviu prospešná, ľahko stráviteľná a v neposled-
nom rade – toto jednoduché a chutné jedlo si už dávno
podmanilo celý svet.
140