Page 3 - Bedeker_Gurman_2019.indd
P. 3

ÚVOD







        Na začiatku bol iba veľký detský sen. Po niekoľkých   In the beginning there was only a great childhood
        rokoch  súkromného  cestovania  a  spoznávaní  no-    dream. Aft er several years of private travel and ex-
        vých kultúr a chutí sme sa rozhodli vytvoriť niečo    ploring new cultures and tastes, we decided to crea-
        veľké.                                                te something great.

        Po rôznych školách, kurzoch a zdokonaľovaniu sa v     Aft er  various  schools,  courses  and  refi nement  in
        tomto obore sme v roku 2011 precestovali  Slovensko   2011, we traveled to Slovakia to discover regional re-
        a spoznali tak regionálne reštaurácie, kaviarne ako   staurants, cafes and hotels and guest houses, thus
        aj hotely a penzióny a naberali sme tak nové poznat-  gaining new knowledge and experience from a pro-
        ky a skúsenosti z odborného hľadiska, ktoré sme sa    fessional point of view, which we will be using in
        v roku 2013 prostredníctvom internetového magazí-     2013 via an online magazine decided to publish.
        nu rozhodli publikovať.
                                                              In  2018,  we  decided  to  change  the  concept  of  our
        V roku 2018 sme sa rozhodli zmeniť koncept našej      company and decided to publish our own book, both
        fi rmy  a  rozhodli  sme  sa  vydať  vlastnú  knihu,  ako   Slovak and Czech Gastronomy and Hotel Guide.
        Slovenského a Českého sprievodcu gastronómiou a
        hotelierstvom.                                        This year (2019) we decided to prepare and publish
                                                              the second edition of the magazine with the exclu-
        Tento rok (2019) sme sa rozhodli pripraviť a vydať už   sive Luxury Magazine section.
        druhý  ročník  magazínu  aj  s  exkluzívnou  rubrikou
        Luxury Magazine.                                      We do our utmost to bring interesting and relevant
                                                              recommendations for various operations from your
        Robíme maximum pre to, aby sme prinášali zaují-       surroundings and bring you interesting things from
        mavé a relevantné odporúčania na rôzne prevádzky      the world of luxury.
        aj z Vášho okolia a priniesli Vám aj zaujímavosti zo
        sveta luxusu.                                         Good food, quality and choice ingredients, a plea-
                                                              sant environment and well-provided services at the
        Dobré jedlo, kvalitné a výberové suroviny, príjemné   level are the basis of good operation for us. There
        prostredie a správne poskytnuté služby na úrovni sú   is no need to talk about food and coff ee, it should
        pre nás základom dobrej prevádzky. O jedle a káve     speak for itself.
        nám hovoriť netreba, má hovoriť samo za seba.         You can also fi nd us on Facebook: Bedeker Gurmán
        Nájdete nás aj na Facebook stránke: Bedeker Gur-      and website www.bedekergurman.sk
        mán a webovej stránke www.bedekergurman.sk
                                                              Editor-in-Chief / Marek Hladný
        Šéfredaktor / Marek Hladný































                                                                                                                3
   1   2   3   4   5   6   7   8