Page 3 - Bedeker_Gurman_2019.indd
P. 3
ÚVOD
Na začiatku bol iba veľký detský sen. Po niekoľkých In the beginning there was only a great childhood
rokoch súkromného cestovania a spoznávaní no- dream. Aft er several years of private travel and ex-
vých kultúr a chutí sme sa rozhodli vytvoriť niečo ploring new cultures and tastes, we decided to crea-
veľké. te something great.
Po rôznych školách, kurzoch a zdokonaľovaniu sa v Aft er various schools, courses and refi nement in
tomto obore sme v roku 2011 precestovali Slovensko 2011, we traveled to Slovakia to discover regional re-
a spoznali tak regionálne reštaurácie, kaviarne ako staurants, cafes and hotels and guest houses, thus
aj hotely a penzióny a naberali sme tak nové poznat- gaining new knowledge and experience from a pro-
ky a skúsenosti z odborného hľadiska, ktoré sme sa fessional point of view, which we will be using in
v roku 2013 prostredníctvom internetového magazí- 2013 via an online magazine decided to publish.
nu rozhodli publikovať.
In 2018, we decided to change the concept of our
V roku 2018 sme sa rozhodli zmeniť koncept našej company and decided to publish our own book, both
fi rmy a rozhodli sme sa vydať vlastnú knihu, ako Slovak and Czech Gastronomy and Hotel Guide.
Slovenského a Českého sprievodcu gastronómiou a
hotelierstvom. This year (2019) we decided to prepare and publish
the second edition of the magazine with the exclu-
Tento rok (2019) sme sa rozhodli pripraviť a vydať už sive Luxury Magazine section.
druhý ročník magazínu aj s exkluzívnou rubrikou
Luxury Magazine. We do our utmost to bring interesting and relevant
recommendations for various operations from your
Robíme maximum pre to, aby sme prinášali zaují- surroundings and bring you interesting things from
mavé a relevantné odporúčania na rôzne prevádzky the world of luxury.
aj z Vášho okolia a priniesli Vám aj zaujímavosti zo
sveta luxusu. Good food, quality and choice ingredients, a plea-
sant environment and well-provided services at the
Dobré jedlo, kvalitné a výberové suroviny, príjemné level are the basis of good operation for us. There
prostredie a správne poskytnuté služby na úrovni sú is no need to talk about food and coff ee, it should
pre nás základom dobrej prevádzky. O jedle a káve speak for itself.
nám hovoriť netreba, má hovoriť samo za seba. You can also fi nd us on Facebook: Bedeker Gurmán
Nájdete nás aj na Facebook stránke: Bedeker Gur- and website www.bedekergurman.sk
mán a webovej stránke www.bedekergurman.sk
Editor-in-Chief / Marek Hladný
Šéfredaktor / Marek Hladný
3