Page 132 - Bedeker_Gurman_2019.indd
P. 132

REŠTAURÁCIA TROJAČKA



        Makov - 2.návšteva






        A:    Makov 142, 023 56 Makov
        T: +421 41/370 00 18
        open:  9:00- 21:00
        Web: www.trojacka.sk
        Email: trojacka@trojacka.sk



        Všetci ten pocit veľmi dobre poznáme. Miesta, kto-    veň si zachovať štíhlu postavu, je pripravená ponuka
        rých návšteva v  nás zanechala príjemné zážitky       zdravých a ľahko stráviteľných šalátov. Veľmi pekné
        a spomienky nás často „nútia“, aby sme svoju návšte-  okolie reštaurácie s  bohatými okolitými lesmi láka
        vu zopakovali. Radi sa vraciame tam, kde to už máme   k  prechádzkam počas ktorých sa vám ľahko môže
        vyskúšané a kde sme sa cítili dobre. Táto skúsenosť   stať, že znovu vyhladnete a zasadnete v Trojačke za
        sa potvrdila aj pri našej druhej návšteve v reštaurácii   stôl po druhý raz. Radi vás obslúžia, a vy tak budete
        Trojačka v  Makove.  Veľmi pekne zariadený interiér   mať možnosť znovu načerpať sily. Ako sme už počas
        reštaurácie je moderný a zároveň budova obsahuje      našej prvej návštevy v Trojačke zaregistrovali, v tejto
        prvky tradičnej architektúry. Už zďaleka priťahuje    reštaurácii sa kladie dôraz na čerstvosť ingrediencií,
        svojim vzhľadom láka okoloidúcich – nech sa páči,     nepoužívajú tu žiadne polotovary, všetko je čerstvo
        vstúpte. S potešením sme mohli skonštatovať, že       pripravované. Executive chef Martin Cyprich s boha-
        táto gastronomická prevádzka je v dobrých rukách,     tými medzinárodnými skúsenosťami v  oblasti gas-
        o čom nasvedčovalo aj vzorne upravené okolie. Exe-    tronómie osobne na všetko dohliada a pri zostavo-
        cutive chef Martin Cyprich je zárukou, že čokoľvek    vaní menu zohľadňuje najnovšie trendy v modernej
        si tu objednáte, bude vynikajúco pripravené, chutné   gastronómii ktorú inovatívne kombinuje s prvkami
        a na tanieroch lákavo upravené . V ponuke nájdeme     slovenskej tradičnej kuchyne. Možnosť zakúpenia
        výborné a  sýte polievky, slovenské špeciality ako    vlastných produktov z  chovu oviec zo salaša Nim-
        bryndzové halušky, zemiakové placky,  vyprážaný       nica v období od marca do októbra je zaujímavým
        oštiepok, grilovaný encián s  brusnicami, strapačky   obohatením ponuky a  vyhľadávanou atrakciou pre
        s  grilovanou krkovičkou, zemiakové šúľance s  ma-    návštevníkov reštaurácie Trojačka v Makove. Návšte-
        kom a aj veľa ďalších špecialít medzinárodnej, mo-    vu v Trojačke by ste si mali naplánovať čo najskôr,
        dernej kuchyne. Medzi dezertmi nájdeme domácu         aby ste sa mohli presvedčiť o jej kvalitách.
        štrúdľu. Pre tých, čo si potrebujú pochutiť, ale záro-



































       132
   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137