Page 20 - Bedeker_2020.indd
P. 20
MÔJ KRAJEC CHLEBA
Bratislava
Podunajska23B
www.chefkoncept.sk
Ut-pa 8-14,17-21
So -8-14
V Podunajských Biskupiciach vznikol nový koncept, Kra- nej prevádzke Môj krajec chleba sme sa mali možnosť
jec chleba. Majiteľ prevádzky v ktorej je hlavnou ingre- presvedčiť, že ak sa spojí dobrý nápad s nadšením a vytr-
dienciou chlieb má za sebou pôsobenie vo vinárstve valosťou – je len otázka času, kedy sa dostaví aj úspech.
Château Rúbaň a úspešný projekt Zemiaky z pahreby. V prípade Môj krajec chleba sato v plnej miere potvrdilo.
V novej prevádzke Krajec chleba hrajú prvé husle oblo- Trend zdravého, chutného a dostupného občerstvenia
žené chlebíčky v rafinovaných kombináciách a variáciách mení zaužívané predstavy o gastronómii. Príkladom je aj
oblohy. Kreativita, know-how, zručnosť a pracovný zápal práve prevádzka Môj krajec chleba. Príďte si aj vy vybrať
– to sú nevyhnutné požiadavky, ktoré musí spĺňať každý svoj chlebíček, ale poponáhľajte sa. Míňajú sa totiž ako
tohto typu predajca. Počas našej návštavy v novootvore- „teplé rožky“.
20