Page 20 - Bedeker_2020.indd
P. 20

MÔJ KRAJEC CHLEBA



        Bratislava






            Podunajska23B
            www.chefkoncept.sk
            Ut-pa 8-14,17-21
            So -8-14



        V Podunajských Biskupiciach vznikol nový koncept, Kra-  nej  prevádzke Môj krajec chleba sme sa mali možnosť
        jec chleba. Majiteľ prevádzky v  ktorej je hlavnou ingre-  presvedčiť, že ak sa spojí dobrý nápad s nadšením a vytr-
        dienciou chlieb má za sebou pôsobenie vo  vinárstve   valosťou – je len otázka času, kedy sa dostaví aj úspech.
        Château Rúbaň a  úspešný projekt Zemiaky z  pahreby.   V prípade Môj krajec chleba sato v plnej miere potvrdilo.
        V novej prevádzke Krajec chleba  hrajú prvé husle oblo-  Trend zdravého, chutného a dostupného občerstvenia
        žené chlebíčky v rafinovaných kombináciách a variáciách   mení zaužívané predstavy o gastronómii. Príkladom je aj
        oblohy. Kreativita, know-how, zručnosť a pracovný zápal   práve prevádzka Môj krajec chleba. Príďte si aj vy vybrať
        – to sú nevyhnutné požiadavky, ktoré musí spĺňať každý   svoj chlebíček, ale poponáhľajte sa. Míňajú sa totiž ako
        tohto typu predajca. Počas našej návštavy v novootvore-  „teplé rožky“.




























































        20
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25