Page 85 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 85

GASTRO




            realizovať rôzne športové aktivity, od člnkovania na
            Štrbskom Plese, cez cyklistiku, až po túry vyžadujúce
            dobrú fyzickú kondíciu a vytrvalosť. Priezračne čistý tat-
            ranský vzduch spolu s harmonicky pôsobiacou prírodou
            pôsobí na návštevníkov tohto prostredia ako balzam na
            dušu a  po návrate vás čakajú gastronomické prekva-
            penia v  podobe špičkovej gastronómie reštaurácie Al
            Lago, v ktorej vám šéfkuchár Martin Kuhrajec so svojimi
































                                                                  Samozrejmosťou je, že pri príprave jedál sa nepo-
                                                                  užívajú žiadne umelé dochucovadlá a ani múka na
                                                                  zahusťovanie. Pre ubytovaných hostí je možnosť
                                                                  výberu medzi polpenziou a  večerou, reštaurácia
                                                                  je však otvorená aj pre neubytovaných hostí. Pre
                                                                  rodiny s deťmi slúži detský kútik, ktorý je prepoje-
                                                                  ný s priestormi reštaurácie, náročných hostí čaká
                                                                  „preskúmanie“ ponuky koňakov a cigár v salóniku
                                                                  hotela, na letnej terase si môžete naplánovať svoju
                                                                  najbližšiu túru.

                                                                  Možností ako využiť svoj voľný čas je tu neúrekom
                                                                  a je len na vás, ako ho využijete. V rodinnom hoteli
                                                                  Solisko sa budete cítiť tak dobre, že sa vám nebude
                                                                  chcieť ísť domov.









            spolupracovníkmi pripraví nielen typické slovenské
            jedlá, ale aj chutné a zdravé špeciality mediteriánskej
            kuchyne. V reštaurácii Al Lago sa kladie dôraz na čer-
            stvosť a kvalitu používaných surovín – čo sa v koneč-
            nom dôsledku prejaví aj na výslednej kvalite podáva-
            ných pokrmov, ktoré znesú aj tie najprísnejšie kritériá.





                                                                                        BEDEKER GURMÁN    83
   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90