Page 85 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 85
GASTRO
realizovať rôzne športové aktivity, od člnkovania na
Štrbskom Plese, cez cyklistiku, až po túry vyžadujúce
dobrú fyzickú kondíciu a vytrvalosť. Priezračne čistý tat-
ranský vzduch spolu s harmonicky pôsobiacou prírodou
pôsobí na návštevníkov tohto prostredia ako balzam na
dušu a po návrate vás čakajú gastronomické prekva-
penia v podobe špičkovej gastronómie reštaurácie Al
Lago, v ktorej vám šéfkuchár Martin Kuhrajec so svojimi
Samozrejmosťou je, že pri príprave jedál sa nepo-
užívajú žiadne umelé dochucovadlá a ani múka na
zahusťovanie. Pre ubytovaných hostí je možnosť
výberu medzi polpenziou a večerou, reštaurácia
je však otvorená aj pre neubytovaných hostí. Pre
rodiny s deťmi slúži detský kútik, ktorý je prepoje-
ný s priestormi reštaurácie, náročných hostí čaká
„preskúmanie“ ponuky koňakov a cigár v salóniku
hotela, na letnej terase si môžete naplánovať svoju
najbližšiu túru.
Možností ako využiť svoj voľný čas je tu neúrekom
a je len na vás, ako ho využijete. V rodinnom hoteli
Solisko sa budete cítiť tak dobre, že sa vám nebude
chcieť ísť domov.
spolupracovníkmi pripraví nielen typické slovenské
jedlá, ale aj chutné a zdravé špeciality mediteriánskej
kuchyne. V reštaurácii Al Lago sa kladie dôraz na čer-
stvosť a kvalitu používaných surovín – čo sa v koneč-
nom dôsledku prejaví aj na výslednej kvalite podáva-
ných pokrmov, ktoré znesú aj tie najprísnejšie kritériá.
BEDEKER GURMÁN 83