Page 63 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 63

GASTRO

























































                                                                               Pri príprave jedál v reštaurácii Géry
                                                                               sa používajú výhradne čerstvé suro-
                                                                               viny a pokrmy pripravené v tunajšej
                                                                               kuchyni sú príťažlivé nielen svojou
                                                                               vôňou a  chuťou, ale aj svojim prí-
                                                                               ťažlivým vzhľadom. Samozrejmos-
                                                                               ťou je ponuka sezónnych špecialít
                                                                               a  či už máte chuť na niečo ľahké,
                                                                               alebo sa rozhodnete trochu viac
                                                                               otestovať funkčnosť vášho trávia-
                                                                               ceho ústrojenstva, môžete sa spo-
                                                                               ľahnúť, že vám tu bude chutiť.
                                                                               Výber ponúkaných jedál je pestrý
                                                                               a  vyvážený,  tak  aby  si  tu  mohol
                                                                               nájsť „to svoje“ čo najväčší počet
                                                                               zákazníkov. Známy fakt, že spokoj-
                                                                               nosť klienta so službami sa preja-
                                                                               vuje aj ako spätná väzba, t.j. čím je
                                                                               náročnejší, tým viac sa zvyšuje tlak
                                                                               na uspokojenie jeho potrieb v  ko-
                                                                               nečnom dôsledku prináša profit
                                                                               pre obidve strany. Ak si objednáte
                                                                               jedlo v  žilinskej reštaurácii Géry,
                                                                               môžete sa o tom sami presvedčiť.

                                                                                        BEDEKER GURMÁN    61
   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68