Page 27 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 27
GASTRO
spolu s „know how“ tvoria základ, na ktorom si jej ma- Svoje súkromie tu nájdu aj menšie spoločnosti, prípad-
jitelia – mladý manželský pár Janka a Peter zakladajú. ne romantické páriky. Pre väčšie skupiny návštevníkov
Od jej otvorenia v roku 2007 ponúkajú svojim hosťom je k dispozícii salónik s kapacitou 40 miest. Počas let-
špeciality z husacieho a kačacieho mäsa, ktoré pochá- nej sezóny je možné stolovanie v altánku pre 16 osôb.
dza z domáceho chovu vo vlastnej farme. Aj keď je mož- V priľahlej záhrade nájdu svoj raj a miesto pre hry na
ností ako sa zúčastniť tradičných husacích hodov v Slo- detskom ihrisku aj vaše nezbedné ratolesti, zatiaľ čo vy
venskom Grobe veľa, my sme boli vďační za možnosť sa môžete oddávať kulinárskym zážitkom. Motoristov
spoznať štýlové prostredie a domácu atmosféru práve poteší možnosť parkovania pred reštauráciou, prípad-
v tejto prevádzke, v ktorej sme sa cítili veľmi príjemne. ne priamo vo dvore. Príležitosť pochutnať si na skvelej
„Hrozí“ tu však jedno nebezpečenstvo. Kto totiž aspoň husacine je pod nepamäti výnimočný zážitok, ktorý si
raz ochutnal chrumkavú husacinu (kačacinu), bude si môžete dopriať aj vy. Stačí prísť do reštaurácie Stolček
chcieť tento neopakovateľný zážitok znova a znova zo- prestri sa v Slovenskom Grobe a zveriť sa do starostli-
pakovať, tak, ako aj my. Reštaurácia má kapacitu 106 vej opatery profesionálneho tímu jej pracovníkov. Cítite
miest a jej interiér je členený do viacerých miestností. tú úžasnú vôňu?
BEDEKER GURMÁN 25