Page 27 - BEDEKER GURMAN 2021
P. 27

GASTRO









































































            spolu s „know how“ tvoria základ, na ktorom si jej ma-  Svoje súkromie tu nájdu aj menšie spoločnosti, prípad-
            jitelia – mladý manželský pár Janka a Peter zakladajú.   ne romantické páriky. Pre väčšie skupiny návštevníkov
            Od jej otvorenia v roku 2007 ponúkajú svojim hosťom   je k dispozícii salónik s kapacitou 40 miest. Počas let-
            špeciality z husacieho a kačacieho mäsa, ktoré pochá-  nej sezóny je možné stolovanie v altánku pre 16 osôb.
            dza z domáceho chovu vo vlastnej farme. Aj keď je mož-  V priľahlej záhrade nájdu svoj raj a miesto pre hry na
            ností ako sa zúčastniť tradičných husacích hodov v Slo-  detskom ihrisku aj vaše nezbedné ratolesti, zatiaľ čo vy
            venskom Grobe veľa, my sme boli vďační za možnosť   sa môžete oddávať kulinárskym zážitkom. Motoristov
            spoznať štýlové prostredie a domácu atmosféru práve   poteší možnosť parkovania pred reštauráciou, prípad-
            v tejto prevádzke, v ktorej sme sa cítili veľmi príjemne.   ne priamo vo dvore. Príležitosť pochutnať si na skvelej
            „Hrozí“ tu však jedno nebezpečenstvo. Kto totiž aspoň   husacine je pod nepamäti výnimočný zážitok, ktorý si
            raz ochutnal chrumkavú husacinu (kačacinu), bude si   môžete dopriať aj vy. Stačí prísť do reštaurácie Stolček
            chcieť tento neopakovateľný zážitok znova a znova zo-  prestri sa v Slovenskom Grobe a zveriť sa do starostli-
            pakovať, tak, ako aj my. Reštaurácia má kapacitu 106   vej opatery profesionálneho tímu jej pracovníkov. Cítite
            miest a jej interiér je členený do viacerých miestností.   tú úžasnú vôňu?

                                                                                        BEDEKER GURMÁN    25
   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32